fbpx

Dette tilbyder jeg

Individuel terapi

I individuel terapi tager vi udgangspunkt i dig og den/de udfordringer du oplever. Her arbejder vi med de dybereliggende mønstre og barrierer, som ofte gør det svært at være dig. Du får hjælp til at forstå dig selv bedre og konkrete redskaber til at etablere nye mønstre, der gør oplevelsen af at være dig nemmere.

Parterapi

I parterapi får du og din partner et neutralt og fortroligt rum til at arbejde med den/de udforinger som I sammen oplever gør det svært i jeres relation. I vil opleve at få et mere klart billede af jeres uhensigtsmæssige mønstre som par og som individer. Der vil blive skabt en åbenhed og sårbarhed, som gør det muligt at få en langt dybere forståelse for hinanden i jeres relation.

DET SIGER MINE KLIENTER

Det har været en gave, at Simone har sendt mig ud af døren med konkrete opgaver gang efter gang. Det har fastholdt mit fokus på det, der var vigtigt for at jeg kunne ændre min situation. Hendes ærlighed, nærvær og dybde i samtalerne gjorde at jeg fra første møde følte mig tryg hos hende.

– ALBERTE 32 ÅR

Simone har lært mig rigtig meget om mig selv, mine symptomer, mine værdier og ikke mindst hvad og hvornår jeg skal bruge hvilke værktøjer.

– ALBERTE 32 ÅR

Min krop reagerede med uro, hjertebanken og konstant glemsomhed. Fra første session tog Simone mig kærligt under sin vinge og guidede mig gennem opgaver, reflekterende spørgsmål der gjorde mig bevidst om mine handlinger og nye muligheder.

– ALBERTE 32 ÅR

Skal vi tage en 
uforpligtende snak?

Sidder du med et spørgsmål eller er du nysgerrig på hvordan jeg kan hjælpe dig, er du mere end velkommen til at kontakte mig på telefon 28 76 48 81 eller sende mig en mail via nedenstående kontaktformular, så vil jeg besvare din besked hurtigst muligt. Jeg er klar til at hjælpe dig.