fbpx

Gruppe
forløb

Stresscoaching

max 8 deltagere

7 sessioner á 1 time & 45 min.

Hver 2. tirsdag kl. 10.00 – 12.00

opstart: 06/02-2024

I et stresscoachingforløb i gruppe vil du møde andre ligesindede. I vil alle – i forskellige afskygninger – være berørt af stress. Du vil i gruppen opleve, at du både arbejder aktivt og passivt med dine problemstillinger. Aktivt når du selv er ”på”, og passivt når andre fra gruppen er ”på”. Der en stor læring i at møde andre, som er samme sted i livet samt at være en del af et fælles rum for forandring.

Gruppeforløbet tager afsæt i din stress og i de oplevelser og erfaringer du har med stress. Du vil opleve en fælles forståelse i gruppen for det at være ramt af stress og du vil opdage, at du ikke er den eneste med svære følelsesmæssige udfordringer.

I nogle sessioner vil der være et tema/emne, som vi kort vil brede ud omkring stress. Det vil vi gøre for at give jer mere indsigt i jeres stressbelastning, sætte refleksion i gang og for at give jer helt konkrete redskaber som I kan benytte jer af derhjemme.

Der vil forekomme enkelte hjemmeopgaver imellem vores gruppesessioner for at styrke jeres proces imod en stressfri hverdag.

Pris for forløbet: 3.999 kr.

Det får du med gruppeforløbet

Stress er ofte en ensom kamp, hvor du kan have oplevelsen af at sidde alene med mange store følelser.

Fordelen ved stresscoaching i gruppe er derfor netop at møde ligesindede, opleve genkendelighed og forståelse for din situation. På den måde bliver din vej ud af stress mindre ensom.

Du vil opleve at få ”passiv” terapi, når de andre fra gruppen er på. Dette skal forståes som at du får nye perspektiver, nuancer og input som du kan drage fordel af i din egen situation.

Du får desuden 4x gratis holdtræning hos Kim Lindharth – Personlig træning. Her kan du frit kan benytte dig af holdtyperne yoga, ”50/50” eller råstyrke.

Skal vi tage en afklaringssamtale sammen?

Inden du beslutter dig for at starte i et forløb hos mig, har du mulighed for at få en gratis afklaringssamtale. 
Her vil vi sammen finde ud af om den rette kemi er tilstede samt hvordan et samarbejde kan se ud.

DET SIGER MINE KLIENTER

Det har været en gave, at Simone har sendt mig ud af døren med konkrete opgaver gang efter gang. Det har fastholdt mit fokus på det, der var vigtigt for at jeg kunne ændre min situation. Hendes ærlighed, nærvær og dybde i samtalerne gjorde at jeg fra første møde følte mig tryg hos hende.

– CHRISTINA 42 år

Jeg er SÅ glad og taknemmelig helt ned i maven, over at jeg tog telefonen, for snart 2 måneder siden, og gav Simone et kald. I dag står jeg NÆSTEN helt oprejst igen, efter et kæmpe stress-nedbrud/belastning.

– Pernille 28 år

Fra min første telefonsamtale med Simone, var jeg ikke i tvivl om, at hun ville være den rette at snakke med.

Tak fordi du:
– Åbnede mine øjne
– Lyttede og var nærværende
– Satte tingene i perspektiv
– Var konstruktiv og hjertevarm på samme tid
Af hjertet tak for hjælpen.

– Louise 43 år

Det med småt

1. Du har tavshedspligt i forhold til de oplysninger/fortællinger, som gruppens deltagere deler i forløbet.

2. Er der én eller flere af gruppesessionerne, du er forhindret i at deltage i, så bortfalder denne/disse og pengene refunderes ikke.

Skal vi tage en uforpligtende snak?

Sidder du med et spørgsmål eller er du nysgerrig på, hvordan jeg kan hjælpe dig, er du mere end velkommen til at kontakte mig på telefon 28 76 48 81 eller sende mig en mail via nedenstående kontaktformular, så vil jeg besvare din besked hurtigst muligt. Jeg er klar til at hjælpe dig.