fbpx

All in

Stresscoaching og personlig træning

7 sessioner a 1 time | Individuel træning
Personlig træning | 12 sessioner

ALL-IN FORLØB

All- in forløbet er til dig, som virkelig er klar til at investere i dig selv. 
Det er her, du har mulighed for at skabe en kæmpe forandring mentalt og fysisk.

Stress har enorme, negative konsekvenser for vores trivsel. Det ses b.la. ved mange følelsesmæssige udfordringer, men vores fysiske aktivitet falder typisk også ifm. stress. Det kan være svært at få prioriteret motion og kost, da det ofte kræver (for) store ressourcer – og ofte bliver det derfor for mange hurtige og nemme løsninger.

Et All-in forløb er todelt – forstået på den måde, at du vil have individuel stresscoaching-sessioner hos mig og individuel personlig træning ved Kim Lindharth.

Pris: 14.199 kr.

Der er mulighed for at du kan dele din betaling op i to rater.

Et stressforløb i ALL IN indeholder

I et stresscoachingforløb tager jeg altid højde for det faktum, at du har din egen, særlige historie med dig. Denne tilgang gør, at vi til hver en tid kan forfølge temaer, der presser sig på og kræver din opmærksomhed.

Dog kan du som udgangspunkt forvente en forholdsvis fast ramme på syv samtaler med hver sit overordnede tema, da de fleste stressramte har brug for struktur og en tydelig ”vejviser”.

Vi vil undervejs i forløbet arbejde med forskellige redskaber og øvelser på baggrund af den eller de faktorer, som ligger til grund for din stress. Imellem hver samtale vil der være forskellige hjemmeopgaver, som alle har til formål at skabe en vedvarende udvikling i dig – samt en hverdag med mindre stress og mere overskud.

I starten af dit forløb mødes vi ca. én gang ugentligt, men i takt med din udvikling vil du opleve at kunne stå mere og mere på egne ben og vi vil derfor mødes med længere intervaller. Et stressforløb strækker siger ca. over 3 mdr.

I et stressforløb vil du b.la. lære:

  • at sænke dit stressniveau og dermed blive stressfri
  • at blive bevidst om dine stresssymptomer
  • at blive mere nærværende og tilstede i livet
  • at sove bedre
  • at skabe større overblik
  • at skabe balance i dit liv
  • at forebygge stress
  • at øge din livskvalitet
  • at øge mængden af fysisk aktivitet
  • at skabe bevidsthed om dine værdier, og hvad der gør dit liv meningsfuldt

Personlig træning | 12 sessioner

Et personligt træningsforløb indeholder

Personlig træning er for dig, der gerne vil have 100% fokus på dig og dine mål – og som samtidig finder det vigtigt at processen skal være holdbar. Det er også til dig, der ønsker at blive klogere på hvordan du med simple redskaber kan skabe vaner, der sikrer dig et holdbart resultat.

Personlig træning ved os handler om meget mere end bare træning og lavere fedtprocent. Det handler om at give dig en forståelse af vaner, og herunder finde frem til hvilke konkrete handlinger – både indenfor kost og træning/bevægelse – der har en effekt ift. det mål du har og som du samtidig kan se dig selv blive ved med på den lange bane!

HVORFOR SKAL DU VÆLGE ALL IN?

Forskningen er tydelig, når det handler om effektiv stressbehandling: motion er et essentielt redskab [1], men det mest effektive er at koble samtaler ovenpå; altså en kombination af motion og samtaler 1:1. Dette er den behandlingsform, hvor flest kom tilbage i arbejde på fuld tid efter tre måneders sygemelding [2].

SÅ ! Er du på udkig efter en tilgang til sundhed, hvor dårlig samvittighed og skyhøje krav skydes til hjørne, så du én gang for alle opnår de (langsigtede) resultater du ønsker?
 

Er du klar til at gå all-in på at gøre noget godt for både krop og sind, så står Kim og jeg klar til at hjælpe dig.

DET SIGER MINE KLIENTER

Det har været en gave, at Simone har sendt mig ud af døren med konkrete opgaver gang efter gang. Det har fastholdt mit fokus på det, der var vigtigt for at jeg kunne ændre min situation. Hendes ærlighed, nærvær og dybde i samtalerne gjorde at jeg fra første møde følte mig tryg hos hende.

– Christina, 42 år

Jeg er SÅ glad og taknemmelig helt ned i maven, over at jeg tog telefonen, for snart 2 måneder siden, og gav Simone et kald. I dag står jeg NÆSTEN helt oprejst igen, efter et kæmpe stress-nedbrud/belastning.

– Pernille, 28 år

Fra min første telefonsamtale med Simone, var jeg ikke i tvivl om, at hun ville være den rette at snakke med.

Tak fordi du:
– Åbnede mine øjne
– Lyttede og var nærværende
– Satte tingene i perspektiv
– Var konstruktiv og hjertevarm på samme tid
Af hjertet tak for hjælpen.

– Louise, 43 år

Skal vi tage en uforpligtende snak?

Sidder du med et spørgsmål eller er du nysgerrig på hvordan jeg kan hjælpe dig, er du mere end velkommen til at kontakte mig på telefon 28 76 48 81 eller sende mig en mail via nedenstående kontaktformular, så vil jeg besvare din besked hurtigst muligt. Jeg er klar til at hjælpe dig.