fbpx

Farvel stress

-Online mini kursus

Få 3 konkrete værktøjer til at få mere ro i din  hverdag.
Hvis du handler i dag er der større chance for at din stress ikke sætter sig på dit krop og sind. 


Få styr på din stressbelastning og lev det liv du drømmer om.

Balance og ro

Hvis du i øjeblikket mærker forskelligartede stresssymptomer og har følelsen af, at du ikke længere kan følge med i dit eget liv, så får I dette mini-kursus konkrete, og simple redskaber til at reducere din stress.

Du bliver klogere på: 

  • De bagvedliggende årsager til stress
  • Dine stresssymptomer (grønne, gule og røde)
  • Dit mindset – proaktiv vs. reaktiv
  • 3 konkrete og effektive redskaber til at mindske din stress

Samlet set vil dette mini-kursus være startskuddet til en hverdag, hvor du igen mærker dit overskud, din glæde og en følelse af optimisme.

Det kan jeg i hvert fald selv skrive under på, for jeg har selv været ramt af stress og jeg kender derfor til det altoverskyggende ønske om at blive ”normal” igen. Da jeg selv var sygemeldt med stress ville jeg – set i bakspejlet – have haft stor gavn af de forskellige elementer i dette mini-kursus. Jeg har altså samlet det bedste til dig – både ud fra et teoretisk og erfaringsmæssigt synspunkt.

Hvem er kurset til:

Mini-kurset ”Farvel stress” er til dig, som ofte mærker stresssymptomer. Stresssymptomer kan optræde forskelligt fra person til person, men kan blandt andet give søvnproblemer, træthed, bankende hjerte, svigtende koncentration og hukommelse, irritabilitet, angst eller dårligt humør. Er stressen ved at få styring over din hverdag – og oplever du, at du ikke kan overskue det, som du tidligere har fundet glæde i, så er det vigtigt, at du tager dine symptomer alvorligt, hvis du vil undgå at komme derud, hvor du er nødt til at blive sygemeldt med stress. Det vil jeg gerne hjælpe dig med, og derfor får du i dette mini kursus konkrete redskaber til at holde din stressbelastning på afstand. 

Psykoterapeut og stresscoach

Hvem er jeg?

Mit navn er Simone Lindharth, jeg er uddannet Psykoterapeut & Stresscoach arbejder ud fra en målsætning om, at du skal opleve mere ro og glæde i livet på trods af de naturlige og løbende udfordringer, vi alle møder. 

Særligt efter min egen sygemelding med stress har jeg haft et stort behov for at sætte fokus på at hjælpe andre med at komme godt ud på den anden side af en stressfyldt periode af deres liv. 

Vil du gerne i kontakt?

Sidder du med et spørgsmål eller er du nysgerrig på hvordan jeg kan hjælpe dig, er du mere end velkommen til at kontakte mig på telefon 28 76 48 81 eller sende mig en mail via nedenstående kontaktformular, så vil jeg besvare din besked hurtigst muligt. Jeg er klar til at hjælpe dig.