fbpx

Fra hamsterhjul til lykkehjul
- Vejen mod en stressfri hverdag

 7x 1:1 samtaler  |  60 min. pr. session

Stress suger energi og glæde ud af os. Det du normalt finder glæde i, har du nu svært ved at mærke. Hvad der gør os mennesker glade er individuelt, men evnen til at mærke og handle på egne behov, sætte grænser og kunne stå ved sig selv er et enorme skridt mod at føle glæde

I et stresscoachingforløb tager jeg altid højde for det faktum, at du har din egen, særlige historie med dig. Denne tilgang gør, at vi til hver en tid kan forfølge temaer, der presser sig på og kræver din opmærksomhed.

Dog kan du som udgangspunkt forvente en forholdsvis fast ramme på syv samtaler med hver sit overordnede tema, da de fleste stressramte har brug for struktur og en tydelig ”vejviser”.

Vi vil undervejs i forløbet arbejde med forskellige redskaber og øvelser på baggrund af den eller de faktorer, som ligger til grund for din stress. Imellem hver samtale vil der være forskellige hjemmeopgaver, som alle har til formål at skabe en vedvarende udvikling i dig – samt en hverdag med mindre stress og mere overskud.

I starten af dit forløb mødes vi ca. én gang ugentligt, men i takt med din udvikling vil du opleve at kunne stå mere og mere på egne ben og vi vil derfor mødes med længere intervaller. Et stressforløb strækker siger ca. over 3 mdr.

I et stressforløb vil du b.la. lære:

  • at sænke dit stressniveau og dermed blive stressfri
  • at blive bevidst om dine stresssymptomer
  • at blive mere nærværende og tilstede i livet
  • at sove bedre
  • at skabe større overblik
  • at skabe balance i dit liv
  • at forebygge stress
  • at øge din livskvalitet
  • at øge mængden af fysisk aktivitet
  • at skabe bevidsthed om dine værdier, og hvad der gør dit liv meningsfuldt

Når du afslutter et stressforløb hos mig vil du være fuldt bevidst omkring hvilke faktorer, der stresser dig og allervigtigst: hvordan du fremadrettet på egen hånd kan håndtere og mindske din stress.

I dit stresscoachingforløb får du ydermere 4 gange gratis holdtræning hos Kim Lindharth – personlig træner. Her kan du frit vælge imellem yoga, ”50/50” og råstyrke.

Er du klar til at leve et liv uden stress? En hverdag med mere overskud og glæde? Så kontakt mig nu, så vi sammen kan komme din stress til livs. Jeg vil jeg se frem til at høre fra dig.

Pris for forløbet: 5.775 kr.
Det er muligt at dele betalingen op i rater.

Skal vi tage en afklaringssamtale sammen?

Inden du beslutter at starte i et forløb hos mig har du mulighed for at få en gratis afklaringssamtale. 
Her vil vi sammen finde ud af om den rette kemi er tilstede samt hvordan et samarbejde kan se ud.

Modtag min gratis E-bog

”3 effektive og simple værktøjer til mere overskud og mindre stress”
Når du modtager min E-bog tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev, 
hvor jeg løbende vil dele brugbare værktøjer og viden med dig, der vil hjælpe dig med at leve et liv med mindre stress.