fbpx

Dette tilbyder jeg

Stresscoaching - individuel

I et stresscoachingforløb vil du gå fra at være stresset, opgivende, sårbar og at have svært ved at skabe retning i livet til at få overskuddet tilbage og opleve at du igen kan træffe gode valg for dig selv. Du vil mærke, at din trivsel blomstrer på ny. Du vil få konkrete redskaber til hvordan du lever en hverdag uden stress.

Stresscoaching i gruppe

I et stresscoachingforløb i gruppe vil du møde andre ligesindede. I vil alle – i forskellige afskygninger – være berørt af stress. Du vil i gruppen opleve, at du både arbejder aktivt og passivt med dine problemstillinger. Aktivt når du selv er ”på” og passiv, når andre fra gruppen er ”på”. Der en stor læring i at møde andre, som er samme sted i livet samt at være en del af et fælles rum for forandring.

ALL IN | Stresscoaching inkl. motion på lukket hold

I et ALL IN-forløb bliver både din mentale og fysiske sundhed prioriteret. Forløbet er en blanding af individuelle stresscoachingsamtaler med mig, hvor du får helt konkrete redskaber til at tackle din stress, og et individuelt forløb med Kim Lindharth – Personlig træning omkring din fysiske sundhed – herunder træning, kost og vaner. Dette forløb giver dig en komplet livsstilsændring.

DET SIGER MINE KLIENTER

Det har været en gave, at Simone har sendt mig ud af døren med konkrete opgaver gang efter gang. Det har fastholdt mit fokus på det, der var vigtigt for at jeg kunne ændre min situation. Hendes ærlighed, nærvær og dybde i samtalerne gjorde at jeg fra første møde følte mig tryg hos hende.

– ALBERTE 32 ÅR

Simone har lært mig rigtig meget om mig selv, mine symptomer, mine værdier og ikke mindst hvad og hvornår jeg skal bruge hvilke værktøjer.

– ALBERTE 32 ÅR

Min krop reagerede med uro, hjertebanken og konstant glemsomhed. Fra første session tog Simone mig kærligt under sin vinge og guidede mig gennem opgaver, reflekterende spørgsmål der gjorde mig bevidst om mine handlinger og nye muligheder.

– ALBERTE 32 ÅR

Skal vi tage en 
uforpligtende snak?

Sidder du med et spørgsmål eller er du nysgerrig på hvordan jeg kan hjælpe dig, er du mere end velkommen til at kontakte mig på telefon 28 76 48 81 eller sende mig en mail via nedenstående kontaktformular, så vil jeg besvare din besked hurtigst muligt. Jeg er klar til at hjælpe dig.