fbpx

Jeg er SÅ taknemmelig, for at hun var der, da jeg var allerlængst nede og ikke kunne dele det med andre.

Da jeg gik ind af døren til Simone første gang, mødte jeg endelig én der forstod og anerkendte den måde, jeg havde det på.
 
Jeg er SÅ taknemmelig for at hun var der, da jeg var allerlængst nede og ikke kunne dele det med andre.
Igennem vores samtaler begyndte jeg at tro på, at der skulle forandringer til for at finde ro og overskud til mig selv og min familie. Hun hjalp mig til at se mit liv oppefra. Jeg havde aldrig selv nået så langt i den proces uden Simone.
 
Hun er fantastisk at græde, grine og tale med!
 
Jeg vil give hende de bedste anbefalinger og til hver en tid vende tilbage, hvis jeg får brug for det.
Tak for dig, din skønne kvinde.
 

Laura, 40 år

Det siger klienterne...-2

Simone visualiserede for mig, hvorfor den måde jeg levede og tænkte på ikke var holdbar for mig.

Jeg har gået i et stressforløb hos Simone, og det har givet mig helt vildt meget. Jeg har fået en følelse af at få livet og overskuddet tilbage. Jeg startede hos Simone efter jeg havde gået hos en psykolog i knap et halvt år og var derved lidt mere end et halvt år inde i min stresssygemelding. Jeg stod et sted, hvor jeg vidste, at jeg skulle tage skridtet og vende retur til arbejde og studie, men jeg følte, at det var så overvældende og en proces jeg på ingen måde kunne rumme eller se mig ud af. Jeg følte, at jeg havde meget langt igen før jeg var tilbage til at “være som før”. 
 
Simone mødte mig med en enorm forståelse for min situation, mine tanker og bekymringer og i øvrigt mit ønske om at “blive som jeg var før”. Simone lyttede til mig, men udfordrede mig på dét, jeg sagde, hvilket hver gang blev en øjenåbner for mig, dels i forhold til, hvorfor jeg gik ned med stress og dels i forhold til, at hvis ikke jeg ændrer nogle konkrete ting, kommer jeg heller ikke på den anden side. Simone stillede alle de spørgsmål, jeg havde brug for at blive stillet og satte samtidig tingene lidt på spidsen og visualiserede for mig, hvorfor den måde jeg levede og tænkte på ikke var holdbar for mig. Simone hjalp mig til at finde ind til mine kerneværdier og hvad der, for mig, er vigtigt, hvilket har gjort det meget nemmere for mig at navigere efterfølgende. Simone lærte mig samtidig noget meget vigtigt, nemlig at man ikke vender tilbage til “den man var”, men kommer ud på den anden side i en væsentlig sundere og mere bevidst udgave af sig selv.
 
Mine varmeste anbefalinger går til Simone, hvis du ligesom jeg, sidder fast i din stress og slet ikke kan se dig ud af, hvordan du skal komme retur fra en sygemelding.

Nanna, 25 år

Det siger klienterne...-2

Simone har hjulpet mig med at acceptere den situation, jeg er i.

Simone har givet mig en masse gode værktøjer til at håndtere min stress og mærke, hvad der er godt og skidt for mig.

Hun har også hjulpet mig med at acceptere den situation jeg er i, som har gjort det nemmere at prioritere sociale arrangementer mm.

Hun har også hjulpet mig med selv at finde frem til de rigtige beslutninger, når jeg har stået overfor svære valg.

Christian

Det siger klienterne...-2

Simone får mine bedste anbefalinger.

Simone har hjulpet min søn på 8 som havde stresssymptomer efter mobning i skolen. 
Hendes gode tilgang fik min ellers lidt indelukkede søn til at åbne op og tale om problemerne.

Jeg har nu igen en glad dreng, der ikke er ked af at gå i skole.
Simone får mine bedste anbefalinger.

Mette

Det siger klienterne...-2

Simone er meget forstående og jeg følte mig helt tryg ved at dele mine svære følelser med hende.

Jeg vil give de varmeste anbefalinger til Simone.
Jeg startede ved Simone, da jeg følte, jeg manglede værktøjer til at håndtere min stress/udbrændthed og med en opstart på arbejde, følte jeg, at jeg manglede det sidste for at komme godt igang efter sygemelding og barsel. Og få den overskud tilbage i min hverdag hvor familie og arbejde skulle hænge sammen.

Simone gav mig meget hurtigt nogen enkelte værktøjer, jeg skulle starte med og havde en klar plan for, hvad der skulle ske. Simone har lært mig rigtig meget om mig selv, mine symptomer, mine værdier og ikke mindst hvad og hvornår jeg skal bruge hvilke værktøjer.
Simone er en rigtig behagelig, søde og forstående person, som man føler sig tryg ved at dele sine svære følelser med. Jeg følte altid jeg havde en back up i Simone, hvis jeg kom ud af kurs, hvor hun hjælper en tilbage på sporet igen.

Christina

Det siger klienterne...-2

Simones ærlighed, nærvær og dybde i samtalerne gjorde, at jeg fra første møde, følte mig tryg hos hende.

Da jeg startede i forløb hos Simone var jeg frustreret, udbrændt og følte mig så låst i min arbejdssituation.
Jeg havde intet overskud, hverken til mig selv, min familie eller noget andet i mit liv. Min krop reagerede med uro, hjertebanken og konstant glemsomhed.
Fra første session tog Simone mig kærligt under sin vinge og guidede mig gennem opgaver og reflekterende spørgsmål, der gjorde mig bevidst om mine handlinger og nye muligheder. Det har været en gave, at Simone har sendt mig ud af døren med konkrete opgaver gang efter gang. Det har fastholdt mit fokus på det, der var vigtigt for, at jeg kunne ændre min situation.

Simone er skarp på hendes helt særlige omsorgsfulde måde, og hun stiller de helt rigtige spørgsmål, der fører til handling. Det har været et lærerigt og nærende forløb hos hende. Hendes ærlighed, nærvær og dybde i samtalerne gjorde, at jeg fra første møde følte mig tryg hos hende.
Simone har mine aller fineste og bedste anbefalinger.  Med hendes hjælp kom jeg tilbage på sporet og fik skabt handling på det der er vigtigt for mig.

Christina