fbpx

Stress & motion

Kom på et intensivt stressforløb kombineret med lukket motionshold

All-in forløb

All- in forløbet er til dig, som virkelig er klar til at investere i dig selv. Det er her du har mulighed for at skabe en kæmpe forandring mentalt og fysisk.

 Vi kan ikke komme udenom at stress har enorme, negative konsekvenser for vores trivsel. Det ses b.la. ved mange følelsesmæssige udfordringer, men vores fysiske aktivitet falder typisk også ifm. stress. Det kan være svært at få prioriteret motion og kost, da det ofte kræver (for) store ressourcer – og ofte bliver det derfor for mange hurtige og nemme løsninger.

 Et All-in forløb er todelt – forstået på den måde at du vil have individuel stresscoaching-sessioner hos mig og individuel personlig træning ved Kim Lindharth.

 Forskningen er tydelig, når det handler om effektiv stressbehandling: motion er et essentielt redskab [1], men det mest effektive er at koble samtaler ovenpå; altså en kombination af motion og samtaler 1:1. Dette er den behandlingsform, hvor flest kom tilbage i arbejde på fuld tid efter tre måneders sygemelding [2].

Pris: 12.675 kr.

Individuelt stressforløb: 7 sessioner
Personlig træning, kost- og vanecoaching: 12 sessioner

Der er mulighed for at du kan dele din betaling op i to rater.

4
DSC_5082 2

Et stressforløb indeholder:

I et stresscoachingforløb tager jeg altid højde for det faktum, at du har din egen, særlige historie med dig. Denne tilgang gør, at vi til hver en tid kan forfølge temaer, der presser sig på og kræver din opmærksomhed.

 Dog kan du som udgangspunkt forvente en forholdsvis fast ramme på syv samtaler med hver sit overordnede tema, da de fleste stressramte har brug for struktur og en tydelig ”vejviser”.

Vi vil undervejs i forløbet arbejde med forskellige redskaber og øvelser på baggrund af den eller de faktorer, som ligger til grund for din stress. Imellem hver samtale vil der være forskellige hjemmeopgaver, som alle har til formål at skabe en vedvarende udvikling i dig – samt en hverdag med mindre stress og mere overskud.

I starten af dit forløb mødes vi ca. én gang ugentligt, men i takt med din udvikling vil du opleve at kunne stå mere og mere på egne ben og vi vil derfor mødes med længere intervaller. Et stressforløb strækker siger ca. over 3 mdr.

I et stressforløb vil du b.la. lære:

  • at sænke dit stressniveau og dermed blive stressfri
  • at blive bevidst om dine stresssymptomer
  • at blive mere nærværende og tilstede i livet
  • at sove bedre
  • at skabe større overblik
  • at skabe balance i dit liv
  • at forebygge stress
  • at øge din livskvalitet
  • at øge mængden af fysisk aktivitet
  • at skabe bevidsthed om dine værdier, og hvad der gør dit liv meningsfuldt

Når du afslutter et stressforløb hos mig vil du være fuldt bevidst omkring hvilke faktorer, der stresser dig og allervigtigst: hvordan du fremadrettet på egen hånd kan håndtere og mindske din stress.

4
DSC_4895

Et personlig træningsforløb indeholder:

Personlig træning er for dig, der gerne vil have 100% fokus på dig og dine mål – og som samtidig finder det vigtigt at processen skal være holdbar. Det er også til dig, der ønsker at blive klogere på hvordan du med simple redskaber kan skabe vaner, der sikrer dig et holdbart resultat.

Personlig træning ved os handler om meget mere end bare træning og lavere fedtprocent. Det handler om at give dig en forståelse af vaner, og herunder finde frem til hvilke konkrete handlinger – både indenfor kost og træning/bevægelse – der har en effekt ift. det mål du har og som du samtidig kan se dig selv blive ved med på den lange bane!
 
Er du desuden på udkig efter en tilgang til sundhed, hvor dårlig samvittighed og skyhøje krav skydes til hjørne, så du én gang for alle opnår de (langsigtede) resultater du ønsker?
 

Er du klar til at gå all-in på at gøre noget godt for både krop og sind, så står Kim og jeg klar til at hjælpe dig.

Skal vi tage en afklaringssamtale sammen?

Inden du beslutter at starte i et forløb hos mig har du mulighed for at få en gratis afklaringssamtale. 
Her vil vi sammen finde ud af om den rette kemi er tilstede samt hvordan et samarbejde kan se ud.

Modtag min gratis E-bog

”3 effektive og simple værktøjer til mere overskud og mindre stress”
Når du modtager min E-bog tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev, hvor jeg løbende vil dele brugbare værktøjer og viden med dig, der vil hjælpe dig med at leve et liv med mindre stress.

[1] Fysisk aktivitet – håndbog om forebyggelse og behandling (2011)
[2] Copestress-projektet – Copenhagen stress treatment project