fbpx
photo of person reach out above the water

Hvad er stress?

  • Stress opstår, når virkeligheden ikke er, som vi ønsker den

  • Stress er en hormonel tilstand, der gør, at du yder en ekstraordinær indsats i en oplevet stresset situation

  • Lidt stress af og til er helt okay. Behandlingskrævende stress opstår ikke over natten, men fordi du over en længere periode har overhørt de mange  stresssignaler du har oplevet – både psykisk og fysisk.

Hvad er stresscoaching?

Stresscoaching er hjælp til selvhjælp med det formål at få stressen ud af kroppen samt at forebygge stress i fremtiden. Dette gøres ved at øge din bevidsthed om dine egne stresssignaler og mulige stressorer.

Hvordan ved jeg om jeg er stresset?

Det er forskelligt hvornår stress er behandlingskrævende. For nogle sker dette, når de oplever de fysiske symptomer såsom uforklarlige smerter i kroppen, uro i kroppen, træthed, søvnbesvær eller måske også sanseforstyrrelser.

For andre er stressen behandlingskrævende, når de også oplever de mentale symptomer såsom tankemylder, hukommelsestab, koncentrationsbesvær, øget irritation eller aggressivitet, eller øget grådlabilitet.

Hvis du er i tvivl om din stress er behandlingskrævende, er du mere end velkommen til at kontakte mig for at blive klogere på din nuværende situation.

8-12 uger

Èn time ad gangen

Én gang i ugen

Hvor lang tid tager stresscoaching?

Et stresscoachingforløb varer typisk 8-12 uger, afhængig af omfanget af din stressbelastning. Du mødes med mig én time ad gangen, én gang om ugen, i de første 2-5 uger. Herefter er der ofte 2 uger imellem sessionerne.

Min baggrund:

  • 2019 Certificeret stresscoach fra Forbyg stress stressuddannelsen 
  • 2015 Uddannet Cand. scient i Idræt og sundhed fra Syddansk Universitet
  • 2012 Uddannet Psykoterapeut fra IFUAM