fbpx

Simone
Lindharth

STRESSCOACH & PSYKOTERAPEUT I ODENSE C

GEN- KENDER DU?

Følelsen af, at du ofte er ked af det, træt, frustreret og stresset. Mærker du ofte symptomer som uro i kroppen, søvnbesvær, tankemylder og udmattelse.
Måske du har følelsen af at være fanget i et tomrum, hvor du føler dig utilstrækkelig.

Måske er det forbundet med tristhed, angst, depressive tanker og sorg.

Dybest set ønsker du at opnå en følelse af ro og balance og at slippe af med tankemylder, uro og stress, så dit liv kan føles mere ubesværet. Jeg kan hjælpe dig med at finde svar og give dig redskaber, som vil skabe den forandring du har brug for.

Er du parat? 

YDELSER

PSYKOTERAPI​

I terapien arbejder vi med én eller flere problemstillinger, som fylder uhensigtmæssigt for dig. Vi bryder det mønster og skaber nye og bedre veje​

STRESSCOACH

Igennem stresscoaching får du redskaber til at skabe en hverdag med mindre stress & bedre trivsel. Med mindre stress & bedre trivsel.​

"Jeg har selv været sygemeldt med stress"

Jeg har mærket alle symptomerne på egen krop og oplevet, at kroppen sagde fra. Den kunne ikke længere være med til den livsførelse der blev levet. Jeg har selv været dér, hvor alt var fuldstændig uoverskueligt og hvor angsten for ikke at blive ”normal” igen fyldte i mit hoved.

DET SIGER MINE KLIENTER

Det har været en gave, at Simone har sendt mig ud af døren med konkrete opgaver gang efter gang. Det har fastholdt mit fokus på det, der var vigtigt for at jeg kunne ændre min situation. Hendes ærlighed, nærvær og dybde i samtalerne gjorde at jeg fra første møde følte mig tryg hos hende.

– ALBERTE 32 ÅR

Simone har lært mig rigtig meget om mig selv, mine symptomer, mine værdier og ikke mindst hvad og hvornår jeg skal bruge hvilke værktøjer.

– ALBERTE 32 ÅR

Min krop reagerede med uro, hjertebanken og konstant glemsomhed. Fra første session tog Simone mig kærligt under sin vinge og guidede mig gennem opgaver, reflekterende spørgsmål der gjorde mig bevidst om mine handlinger og nye muligheder.

– ALBERTE 32 ÅR

LYT MED PÅ PODCASTEN

STRESS BAG FACADEN

Selvom de fleste kender én, som har været ramt af stress, er emnet stadigvæk meget tabubelagt. Det er for mange en ensom kamp at komme tilbage til hverdagen.

Ved at dele egen og andres erfaringer omkring det at være ramt af stress, er håbet at være med til at mindske tabuet og følelsen af at være alene med sin stress.

Det er et virkelig fint afsnit, hvor Ditte fortæller om flere perioder i sit liv, hvor hun har oplevet stress – b.la. arbejdsrelateret stress og mad-/ sundhedsstress.

I denne episode taler jeg med den succesfulde Businessmentor og brandingfotograf Majken Soelberg. Majken har over to omgang været ramt af stress – begge gange som iværksætter.

ALLE YDELSER

simone
PSYKOTERAPI I ODENSE C

I terapien arbejder vi med én eller flere problemstillinger, som fylder uhensigtmæssigt for dig. Vi bryder det mønster og skaber nye og bedre veje.

STRESSCOACHING I ODENSE C

Igennem stresscoaching får du redskaber til at skabe en hverdag med mindre stress & bedre trivsel.

DSC_4895
STRESS OG MOTION

Ved at koble motion på stresscoaching får du den mest effektive stressbehandling, da fysisk aktivitet spiller en afgørende rolle i vejen mod en stressfri hverdag.

Skal vi tage en 
uforpligtende snak?

Sidder du med et spørgsmål eller er du nysgerrig på hvordan jeg kan hjælpe dig, er du mere end velkommen til at kontakte mig på 
telefon 28 76 48 81 eller sende mig en mail via nedenstående kontaktformular, så vil jeg besvare din besked hurtigst muligt. 

Jeg er klar til at hjælpe dig.